Visuelt design – digitale produkter og tryksager til netop dit behov!

 

Mulighederne er mange – men med det rette kendskab og erfaring med alle tænkelige produkter rådgives med udgangspunkt i din virksomheds behov.

Holms Grafisk Design

Som selvstændig i 6 år og med 17 års erfaring i den kreative branche er jeg vant til at arbejde med og servicere større virksomheder. At layoute, designe og udvikle professionel markedsføring, enten indenfor eksisterende brandguides eller i fri kreativ process der skal underbygge et givent budskab og/eller brand er præcist hvad jeg brænder for!

Som kunde hos Holms Design får du en grafisk designer, som;

  • Sætter en ære i at overholde deadlines.
  • Er åben og nysgerrig på din virksomhed. Jeg stiller spørgsmål og fordrer dialog, så baggrunden og budskabet for det nye design er forstået til fulde. Kun der er det muligt at lave et fyldestgørende slutprodukt.
  • Har en stor visuel, grafisk og ikke mindst teknisk fagforståelse. Jeg er meget passioneret omkring nye tendenser, at tilegne mig ny viden og fange nye bolde i luften. Min inspiration, viden og trendforståelse kommer bla. kva hyppige deltagelser på kurser, konferencer og messer.
  • Har detaljen for øje, så dit grafiske materiale altid fremstår tilpasset målgruppen, er ensartet og i tråd med den grafiske linie i din virksomhed.