Holms Speciale

Primær målgruppe: Mellemstore B2B-virksomheder

Holms Grafisk Design (Holms Design) er stærk inden for udvikling af grafiske produkter, (online som offline) til B2B-virksomheder, som i særlig grad har brug for et professionelt udtryk. Selvom jeg gerne hører fra alle størrelser af virksomheder, har jeg især erfaring med mellemstore virksomheder, som enten mangler en grafisk afdeling og derfor benytter en ekstern grafiker til deres produkter eller har brug for assistance i travle perioder.

Design der følger med tendenserne

Løbende opdatering på de nyeste trends inden for grafik og design, samt den digitale verden er et MUST hos Holms Grafisk Design. Det betyder, at der altid overvejes, hvorledes vi kan kommunikere dit virksomheds brand på innovativ vis gennem kreative designs og nytænkning. Holms Design følger med i tidens tendenser, online som offline og lader sig inspirere af den globale verden, udvikling samt deltager på forskellige messer og konferencer, herunder den årlige skandinaviske PEJ TREND KONFERENCE.

Digital markedsføring der skaber konverteringer

Udover at finde frem til det bedste visuelle udtryk, gennemtænkes i især de digitale projekter, hvordan jeres medieplatforme spiller bedst muligt sammen.

Bla. på baggrund af ovenstående udføres teknisk opsætning af fx. websites udfra reglerne om effektfuld SEO (søgemaskineoptimering). Således får I på sigt genereret størst mulig trafik til jeres site (og andre platforme) der sammen med optimal brugervenlighed, konverteringsoptimering og andre tekniske faktorer optimerer jeres konverteringsrater pr. besøg og i sidste ende jeres salg.

kompetent netværk og samarbejde

Som kunde hos Holms Grafisk Design har du adgang til et solidt netværk i kommunikationsbranchen. Har du behov for ydelser, der rækker ud over bureauets kompetencer, kan jeg sætte dig op med de rigtige mennesker.

Hvis du har behov for en mere samlet kommunikationsløsning (f.eks. grafisk design kombineret med fotografi, programmering, tekstforfatning eller lignende), har jeg folk, jeg samarbejder med, så jeg kan stille op med det helt rigtige team i forhold til dit behov. Det er vigtigt for Holms Design, at du får et fyldestgørende samarbejde og slutprodukt.

Baggrund kommer før design

Spørgsmål er et keytool!

Spørgsmålene vi stiller vil variere og kan fx være; Hvad er baggrunden for, at du og din virksomhed ønsker et nyt grafisk udtryk og/el. produkt? Hvad skal det bruges til? Hvad ønsker I, at produktet skal udtrykke? Hvad har I allerede af tilsvarende produkter? Hvilke tanker har I gjort jer i forhold til jeres konkurrenter? – m.m.

For at Holms Grafisk Design kan skabe et stærkt visuelt look, der udover at være funktionsdygtigt og samtidigt genkendeligt, skal fundamentet være på plads. Sammenhængen mellem dét din virksomhed står for og dit look udadtil, er afgørende for, at du kommunikerer effektivt til dine kunder, så de forstår dit produkt og brand.

Kort som længerevarende samarbejde

Her er altid interesse for samarbejde…

Både småopgaver samt længerevarende projekter er af stor interesse. Hvis du og din virksomhed har brug for en ekstra grafisk hånd på jeres kontor, så assisterer jeg meget gerne på jeres adresse efter behov.